Om oss

Nordlys Viking startade 2004 med målsättningen att förmedla kunskap om vikingatiden och för att sälja hantverk med inspiration av våra Vikinga förfäder. Under många år så fokuserade vi på att slå upp butiken på olika historiska marknader och träffar i hela norra Europa. Något som fortfarande är en viktig del i vår verksamhet. Ute på marknader får vi direktkontakt med våra kunder och kan ha en aktiv förmedlingsprocess. Idag har vi förutom evenemangen, även en blogg, webbutik och en omfattande grossistverksamhet.

Idag tillverkar vi allt ifrån detaljerade rekonstruktioner av unika fynd till att överse storskalig hantverksproduktion på beställning från företagskunder. Försäljningen är inte heller endast förlagd till historiska marknader, utan idag deltar vi även på olika mässor, festivaler och andra event. Här på hemsidan hittar du huvudsakligen vårt historiska sortiment och det kan va så att det du sett oss sälja inte är tillgängligt i webshopen. Skicka i så fall en epost, så hjälper vi dig.

Några av de saker som vi är extra stolta över, är att vi idag kan erbjuda världens största sortiment av fyndbaserade glaspärlor, vårt sortiment av högkvalitativt linne på tre meters bredd, våra fantastiska träleksaker och vårt enastående sortiment av etiskt producerad hanvävd ull i traditionella mönster. Och många nya saker är på väg. MAssor av nya spännande saker, men också med allt fler etiska samarbetspartners, för att ge vårt hantverk ett extra värde. Inte bara för oss, men för kunden och framförallt för hantverkarna.

Oavsett kanal så är vår företagsidé enkel. Ett unikt sortiment av hög kvalité,  i egen design, till ett bra pris, är vår grundstomme. Och med en bra kundservice, får vi nöjda kunder som gärna kommer tillbaka.

Större delen av vårt sortiment består av produkter specialproducerade för vårt eget märke, Nordlys Viking.

NordlysViking.com och vår marknadsförsäljning drivs av Nordlys Design AB org. nr. 556932-4964.

Från hjärtat av Skandinavien

TILLVERKAT FÖR DIN VIKINGALIVSSTIL

Över 600 viking inspirerade produkter

HANTVERK I VÄRLDSKLASS

Endast den bästa kvalitets hantverk

FÖR EN AUTENTISK VIKINGA UPPLEVELSE

Tillverkat med kärlek för vikingrötterna

© 2018 Nordlys.com