Drake tofflor

349,00 kr
I lager
SKU
03700701
Alla tofflor är gjort av 100% lammull. Endast vattenbaserade färger. Tillverkat i handen med massor kärlek.

Tovade ulltofflor och skor har använts i alla kalla länder i tusentals år. När ullen tovas blir den smuts och vattenavvisande men andas ändå otroligt bra och håller dina fötter både varma och torra. När man tovar ullen kan man forma den. Något vi dragit nytta av i våra djurinspirerade tofflor. Det här är våra draktofflor, eller som några kallar dem, grodornas konung.

Våra djurtofflor passar alla åldrar så länge storleken är rätt. Vi tycker tofflorna är skönast med lite tåutrymme, så om du ligger på gränsen av en storlek, köp då hellre en storlek större än du skulle på ett par vanliga skor. Sulorna är penslade med lim för att göra dem mer slitstarka och "halkfria". Var ändå försiktig med dig själv på hala golv.

Produktionen av vårt tovade hantverk görs av Nordlys Viking i samarbete med små familjeföretag och kvinnogrupperingar från det utsatta minoritetsfolket Gorkhas i Nepal. Produktionen hjälper till att stötta den lokala ekonomin i den fattiga västra delen av Nepal, med fokus på att stärka kvinnornas kontroll över en egen ekonomi samt att göra det möjligt för dessa kvinnor att arbeta hemifrån när tillfälle ges. Inga giftiga kemikalier används i tillverkningen. Alla färger är giftfria och vattenbaserade. Till själva tovningen används endast ull, varmt vatten, tvål och kärlek.  

Mer information
Storlek N/A
Write Your Own Review
Du recenserar:Drake tofflor

Det är ditt stöd som får oss att forsätta, genom snö, regn och våta nätter

FÖR MER VIKING I DITT LIV

I över 15 år har vi betjänat världens vikingar

ALLTID NÖJD KUND GARANTI

Vi gör alltid vårt bästa för att övergå dina förväntningar

FÖR VIKINGAR, AV ÄKTA VIKINGAR

Hos oss hittar du över 400 kopior av fynd

© 2018 Nordlys.com