Drake tofflor

Special Price 209,40 kr Regular Price 349,00 kr
I lager
SKU
03700701
Alla tofflor är gjort av 100% lammull. Endast vattenbaserade färger. Tillverkat i handen med massor kärlek.

Tovade ulltofflor och skor har använts i alla kalla länder i tusentals år. När ullen tovas blir den smuts och vattenavvisande men andas ändå otroligt bra och håller dina fötter både varma och torra. När man tovar ullen kan man forma den. Något vi dragit nytta av i våra djurinspirerade tofflor. Det här är våra draktofflor, eller som några kallar dem, grodornas konung.

Våra djurtofflor passar alla åldrar så länge storleken är rätt. Vi tycker tofflorna är skönast med lite tåutrymme, så om du ligger på gränsen av en storlek, köp då hellre en storlek större än du skulle på ett par vanliga skor. Sulorna är penslade med lim för att göra dem mer slitstarka och "halkfria". Var ändå försiktig med dig själv på hala golv.

Produktionen av vårt tovade hantverk görs av Nordlys Viking i samarbete med små familjeföretag och kvinnogrupperingar från det utsatta minoritetsfolket Gorkhas i Nepal. Produktionen hjälper till att stötta den lokala ekonomin i den fattiga västra delen av Nepal, med fokus på att stärka kvinnornas kontroll över en egen ekonomi samt att göra det möjligt för dessa kvinnor att arbeta hemifrån när tillfälle ges. Inga giftiga kemikalier används i tillverkningen. Alla färger är giftfria och vattenbaserade. Till själva tovningen används endast ull, varmt vatten, tvål och kärlek.  

Mer information
Storlek N/A
Write Your Own Review
Du recenserar:Drake tofflor

Från hjärtat av Skandinavien

TILLVERKAT FÖR DIN VIKINGALIVSSTIL

Över 600 viking inspirerade produkter

HANTVERK I VÄRLDSKLASS

Endast den bästa kvalitets hantverk

FÖR EN AUTENTISK VIKINGA UPPLEVELSE

Tillverkat med kärlek för vikingrötterna

© 2018 Nordlys.com