Företagskund/Återförsäljare

Nordlys Viking AB erbjuder en mängd tjänster och produkter riktade till företag, föreningar och institutioner. Vi har erfarenhet inom kultur-turism konsultation, evenemangsplanering och projektstyrning.

Men framförallt, så har vi idag i vårt fasta grossistsortiment över 1000 produkter vi alltid kan erbjuda, i kombination med en utmärkt kundservice. Då vi designar och specialtillverkar alla våra produkter hittar du inte samma unika kombination av kvalitet och pris någon annan stans.

Utöver vårt ordinarie sortiment arbetar vi även med att tillverka våra kunders produkter på licens. Samt handlar med tillfälliga partier i både större och mindre volymer.

Vill du bli företagskund hos oss, eller funderar du på att sälja våra produkter i din butik? Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret som du hittar via länken till vår kundservice eller bara klicka här. Beskriv gärna ditt ärende så detaljerat som möjligt. Så återkommer den person som är mest lämplig att hjälpa dig så snart som möjligt.

Eller ring oss, för att prata med någon ur vår kunniga personal direkt.

Med vänliga hälsningar

Elias Valbo

Grundare av Nordlys Viking

Det är ditt stöd som får oss att forsätta, genom snö, regn och våta nätter

FÖR MER VIKING I DITT LIV

I över 15 år har vi betjänat världens vikingar

ALLTID NÖJD KUND GARANTI

Vi gör alltid vårt bästa för att övergå dina förväntningar

FÖR VIKINGAR, AV ÄKTA VIKINGAR

Hos oss hittar du över 400 kopior av fynd

© 2018 Nordlys.com