Gungnir ljusstake

179,00 kr
I lager
SKU
11410101

Med sin kraftfulla design inspirerad av Odens spjut passar denna ljusstake lika väl till att spika in direkt i ditt träbord som att använda med den medföljande basen i björk. Ljusstaken är handsmidd i järn och rostskyddad med en rustik finish. Fungerar i alla väder både inne och ute.

Mått:

Höjd: 13,5 cm

Bredd: 3,2 cm i toppen och 2,4 i spjutspetsen

Ljushållarens inre storlek: 2,2 cm

Med en design hämtad från vikingarnas spjutspetsar och sina snygga proportioner, fungerar denna ljusstake lika väl till att hamra in i den medföljande basen i björk som i vilket annat mjukt material som du kan tänka dig. Kombinera flera till en ljusstake med din fantasi som gräns. En svetsad ring på insidan av den koniska hållaren gör att ljuset står stabilt. Våra ljusstakar är alla smidda för hand på traditionellt vis, vilket ger varje föremål ett unikt uttryck. Storleken på ljushållaren är anpassad för moderna standard ljus och har 22 mm som invändigt mått. Ljusstaken har, efter att den lämnat smedens händer, galvaniserats och behandlats för att få ett traditionellt utseende som är rostskyddat och som garanterar ett långt liv med oförändrat utseende.

Observera att du själv måste montera ljusstaken då den levereras separat från sin bas i björk. För att minimera risken för att skada ytbehandlingen, rekommenderar vi att du lägger en bit trä eller gummi mellan ljusstaken och hammaren när du ska slå ner den försiktigt i basen eller på den plats där du vill ha den. Var noggrann med att kontrollera att ljusstaken är stabil och sitter ordentligt fast innan du använder den med levande ljus.

Höjd: 13,5 cm

Bredd: 3,2 cm i toppen och 2,4 i spjutspetsen

Ljushållarens inre storlek: 2,2 cm

Write Your Own Review
Du recenserar:Gungnir ljusstake

Det är ditt stöd som får oss att forsätta, genom snö, regn och våta nätter

FÖR MER VIKING I DITT LIV

I över 15 år har vi betjänat världens vikingar

ALLTID NÖJD KUND GARANTI

Vi gör alltid vårt bästa för att övergå dina förväntningar

FÖR VIKINGAR, AV ÄKTA VIKINGAR

Hos oss hittar du över 400 kopior av fynd

© 2018 Nordlys.com